Mes - Kevérzos - gaminame rankų darbo šokoladą nuo pupelės iki plytelės savo manufaktūroje Vilniuje. Mes skrudiname, lukštename kakavos pupeles. Tada jas malame į šokoladą ir formuojame plyteles, kurias kiekvieną supakuojame rankomis. Tai sunkus darbas, bet turintis savo žavesio. Darbas tikrai nemažiau sunkus nei duonos kepimas nuo grūdo iki kepalo. Ir leidžia suprasti kodėl šokoladas vistik vadinamas Dievų maistu (lot. theobroma)

Atsakingai ruošdami kiekvieną partiją stegiamės pabrėžti kakavos pupelės savitumus. Ir bendraujame su kakavos ūkininkais, paskyrusiems savo gyvenimą kakavos amatui: kultivaticijai, fermetacijai. Ir perkame tik aukščiausios produkcijos kakavos pupeles, nes tik iš kakavos kurios buvo užaugintos su pagarba, rūpesčiu ir daugiamete patirtimi galima paruošti skaniausią šokoladą.

Daugiau apie gamybos procesą

...

Jau paragavot? Palikite atsiliepimą!

Daugiau regionų bus ateityje!

Kiekvienas Kevérzos šokolado gabalėlis, tai naujas atradimas ir galimybė pažinti tolimą žemyną.

Mūsų šokolado galite įsigyte TasteMap kavinėse arba parašę mums el. paštu.

Lietuviškas nuo plytelės iki pupelės šokoladas